|
Za ta léta fungování se na našem táboře ustálil příjemný zvyk večerního grilování. Tzv. "druhá večeře" probíhá formou "sdíleného stravování" a i když na ni leckdy žehráme (především při marných pokusech dopnout knoflík od kalhot), těší se u všech účastníků velké oblibě :) Náš catering team je složen z profesionálních dobrovolných kuchařů, jehož zdravé jádro je tvořeno mužskými protějšky realizačního týmu. Pánové Jirka Porcházka, Jirka Lorenc, Martin Hřebíček, Petr Blaha a Jan Cinger, za dozoru vrchního poradce (a občasného dodavatele čerstvých ryb) Petra Záruby, kouzlí každý večer delikatesy za které by posuzovatelé bez váhání udělili hned 4 Michelinské hvězdy naráz. Menu je podáváno na stylovém eko-bio papírovém nádobí a skládá se ze specialit jako Jau-jau zelenina, Kančí guláš, Topinky s česnekovým pestem nebo Špízy. Neváhejte a přijeďte ochutnat :) |